Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a fizetéshez
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Akár 70%-os kedvezmények

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

A megfelelő krém, tonik és sminklemosó minden nő sminkes táskájában alapfelszerelésnek számít. Érdemes a napi bőrápolási rutint egy arcmaszkkal gazdagítani, hogy fokozza a többi termék hatását, és láthatóan javítsa a bőr állapotát. A Nutridome-nál minden bőrtípusra találsz arcmaszkot - nemcsak lap- és pormaszkokat, hanem krémmaszkokat is. Ragaszkodunk termékeink legmagasabb minőségéhez, így csak bevált kozmetikumokat találsz, jó összetevőkkel.


Természetes arcmaszkok krémben - kinek?

A krémes maszk olyan termék, amely nagyszerű a különböző bőrtípusok számára. Az olyan kozmetikai gyártók, mint a Day Hooray, Nacomi, Koi, Uddo, Mel Skin vagy az Option Natura ezt nagyon jól tudják. Kínálatukban találsz krémes arcmaszkokat , amelyek a tinédzsereknek és az érett bőr tulajdonosainak egyaránt szólnak. A Nutridome szintén rendelkezik krémes arcmaszkok választékával - simító és lifting, regeneráló vagy ránctalanító maszkok csak néhány a kínálatból.

A mindennapi használatra a hagyományos csomagolású kozmetikumok - tégelyek vagy tubusok - jól beválnak. Egyes márkák praktikus, egyszer használatos tasakokban kínálnak maszkokat, amelyek kis helyet foglalnak, és nagyszerűen magával vihetők a nyaralásra.

Az Ön bőréhez igazított ápolás

A megfelelő maszk elengedhetetlen kelléke egy nő sminkes táskájának. Bőrtípusától és egyéni igényeitől függően választhat olyan terméket, amely hidratál, táplál, vagy ragyogóbbá és simábbá teszi bőrét. A lepedőmaszkok minden korosztály számára használhatóak - a tinédzsereknek tisztító maszkokat, a városban élő nőknek méregtelenítő maszkokat, a tökéletlenségekkel küzdő hölgyeknek pedig mitesszerek elleni arcmaszkokat ajánlunk.

Az elmúlt években nagy sikert arattak az olyan egész éjszakára való maszkok, mint amilyeneket a KIRÉ SKIN márka kínál - formulájukban több mint 150 természetes összetevőt találsz - köztük hatékony fermentumokat és őssejteket. Az egész éjszakára való krémmaszkokat a megtisztított arcra kell felvinni, és gyengéden bemasszírozni; majd egész éjszakára a bőrön hagyni. Amikor felébredsz, mosd le a terméket, és ... voilá ! Készen áll, hogy egész nap hidratált, táplált és hibátlan bőrét élvezze.

Krémes arcmaszkok - milyen gyakran használjam őket?

Az arcmaszkok használata, beleértve a krém formájúakat is, rendszerességet igényel - hetente 1-2 alkalommal érdemes hozzájuk nyúlni. Az alkalmazás módja és gyakorisága az adott terméktől is függ, ezért érdemes elolvasni a címkéket. A kiválasztott maszk csomagolásán minden szükséges információt megtalál - megtudhatja, milyen összetételű a termék és hogyan kell használni. Érdemes megjegyezni egy szabályt is, amely minden maszktípusra vonatkozik - mindig alaposan megtisztított bőrre kell alkalmazni.

A Nutridome üzletben púder és lapos maszkokat is találsz. Ha mélytisztításra vágyik, válasszon hámlasztó maszkot, hogy bőrét ragyogóvá varázsolja.

Változat kiválasztása