Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a fizetéshez
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Akár 70%-os kedvezmények

Ingyenes kiszállítás 13 999 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Sminklemosó kockák

Sminklemosó kockák

Rendezés:

Hoppá...

érdekelheti Önt

A sminklemosó kockák innovatív megoldást jelentenek azok számára, akik elvárják, hogy a napi ápolás során tökéletesen megtisztítsák arcukat, miközben értékes természetes összetevőkkel gazdagítják bőrüket. Ideális termék azok számára is, akik harmóniában szeretnének élni a természettel, gondoskodva bolygónkról.


Egy arctisztító szelet mint környezetbarát barát

Ha aggódsz a környezetvédelemért, és igyekszel tudatos fogyasztó lenni mindenféle termék vásárlásakor, a sminklemosó rúdnak ott kell lennie a kipróbálandó kozmetikumok listáján. Ugyanis úgy lett megalkotva, hogy csakis csodás hatást hagy maga után. Gondosan összeállított formulája 100%-ban biológiailag lebomló. Fantasztikus tisztító hatást biztosít, miközben elkerüli a környezetszennyezés nem kívánt mellékhatásait.

Kétféle arctisztító szelet áll rendelkezésre kínálatunkban

Hogyan kell használni a sminklemosó kockát?

Az Oreka sminkeltávolító kocka olyan termék, amelyet minden nap, reggel és este használhat. Alkalmazásához először nedvesítse be arcát langyos vízzel. Ezután vigye fel a kockát a bőrére, és kezdje el finoman masszírozni az egész arcán. Ne feledje, hogy a tisztítás során kerülje a szem és a száj környékét, és körülbelül 30 másodperc után fejezze be a masszírozást. Ennyi idő elteltével a sminklemosó hatóanyagainak elegendő ideje volt arra, hogy behatoljanak a bőrödbe. Csak öblítsd le a terméket langyos vízzel, és már kész is vagy. Az arcod tökéletes tisztítást, gazdag táplálást és kellemes, pihentető masszázst kapott, amely tovább serkenti a vérkeringést. Ne feledje, hogy használat után a kockát folyó víz alatt öblítse le, és szárítsa meg kisgyermekek elől elzárva.

Kényeztesse magát egy kis élménnyel, amely jótékony és ökológiai hatásokkal párosul. A hatások, amelyeket látni fog, elragadóak lesznek.

Változat kiválasztása