Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Színes krémek

Színes krémek

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

Natúr BB hialuronsavas színezőkrém 02 bézs Paese
30 ml
8 245 Ft
eladva
Normál ár
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 8 245 Ft
Primer Plus+ 005 Chameleon Gosh bőrszínhez alkalmazkodó alapozó
30 ml
7 080 Ft
eladva
Normál ár
Természetes és környezetbarát BB Self Love arckrém világos bézs színben 30 ml Resibo
30 ml
8 590 Ft
eladva
Normál ár
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 8 590 Ft
Többfunkciós BB krém SPF30 Bouncing Petit szűrővel ránctalanító és feszesítő hatással Holika Holika
30 ml
3 620 Ft
eladva
Normál ár
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 3 620 Ft
Természetes BB hialuronsavas színezőkrém 03 natúr Paese
30 ml
8 245 Ft
eladva
Normál ár
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 8 245 Ft
Természetes és környezetbarát BB Self Love arckrém természetes bézs színben 30 ml Resibo
30 ml
7 990 Ft
eladva
Normál ár
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 7 990 Ft
Frissítő BB krém SPF25 Aqua Petit szűrővel zöld tea kivonattal minden bőrtípusra Holika Holika
30 ml
3 620 Ft
eladva
Normál ár
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 3 620 Ft
Természetes BB hialuronsavas színezőkrém 01 elefántcsont Paese
30 ml
8 245 Ft
eladva
Normál ár
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 8 245 Ft

A színes krémek egy ideje már nagyon népszerűek a bőrápolás világában, és a legtöbb nő számára a folyadék alternatíváját jelentik. Jelenségük abból ered, hogy tökéletesen kiegyenlítik a bőr tónusát, ráadásul a klasszikus krémekhez hasonlóan ápoló és védő tulajdonságokkal rendelkeznek. Állaguk is ugyanolyan, ami azt jelenti, hogy sokkal könnyebbek, mint a hagyományos fluidok. Ennek eredményeképpen tökéletesek mindennapi használatra és természetes hatást keltő sminkek készítésére. A Nutridome üzletben található jó arcszínező krémek jó fedést nyújtanak, de nem nehezítik el a bőrt. A termék gyorsan felszívódik. Ezek a tulajdonságok a modern technológiának és a kozmetikum gondosan válogatott összetevőinek köszönhetőek. önmagában vagy sminkalapként is használható. Sokoldalú kozmetikum, amely tökéletesen kiegyenlíti az arcbőr egyenetlenségeit, valamint gyönyörű sminkhatást ér el.


Színező krém, amely védi a bőrt az UV-sugárzástól

A nutridome.co.uk kínálatában megtalálod a legjobb arcszínező krémeket , amelyek nagyszerű alternatívát jelentenek a nehéz és erős, fedő alapozókkal szemben, amelyek elnehezítik a bőrt. Ez egy olyan kozmetikum, amely egyesíti a kiváló fedést és a nagyszerű hidratálást. Különösen említésre méltóak az UV-szűrővel ellátott színező krémek, amelyek amellett, hogy hidratálják a bőrt, kiegyenlítik a bőrtónust és elfedik az apróbb hibákat, fényvédelmet is nyújtanak a bőr számára. Színező krém használatával kihozhatja bőre természetes ragyogását, és biztosíthatja, hogy az hosszú ideig egészséges és fiatalos maradjon. Előnyei miatt a színező krémeket gyakran használják az alapozó helyettesítésére. Formulájuk a szépítő, valamint a korrigáló összetevők használatán alapul. Kétségtelen, hogy sokoldalúan alkalmazható kozmetikumról van szó. Egyetlen termékkel sikeresen helyettesítheti a hidratálót, a sminkalapot, az UV-szűrő terméket és az alapozót is.

Miért érdemes a színezett krémeket választani?

Egy színező krémnek minden nő sminkes táskájában ott kell lennie. Segít elfedni a bőrhibákat, kiegyenlíti a bőrtónust és védi a bőrt a nap fényöregítő sugaraitól. A krém alkalmazásával természetes és egészséges bőrképet érhet el. Ha olyan kozmetikumra vágyik, amellyel gyönyörű sminket készíthet, és bőrápoló tulajdonságokkal is rendelkezik, akkor ez a termék az Öné. A Good for the face a mindennapi sminkelés és bőrápolás egyik alapanyaga. Tulajdonságainak köszönhetően a bőrproblémáktól függetlenül használható, mivel ez egy univerzális kozmetikum, jól átgondolt és értékes összetétellel. A webáruházban jó minőségű színes krémeket talál, amelyek biztosan megfelelnek az Ön igényeinek.

Változat kiválasztása