Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a fizetéshez
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Akár 70%-os kedvezmények

Ingyenes kiszállítás 13 999 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Kék lencsék

Kék lencsék

Rendezés:

Hoppá...

érdekelheti Önt

Álmodik arról, hogy legalább egy időre megváltoztatja a szeme színét? Egy ilyen metamorfózis most már elérhető közelségbe került. A Nutridome üzletben színes kontaktlencséket kínálunk, amelyek pillanatok alatt megváltoztatják tekintetét.


Ebben a termékrészben kék zéró lencséket talál, amelyek ideálisak azok számára, akiknek nincs olyan látáskárosodásuk, amely miatt állandóan szemüveget kell viselniük. A lencsék három árnyalatban kaphatók, hogy megfeleljenek egyéni ízlésének és szépségtípusának vagy az Ön által preferált stílusnak.

A kényelmes és könnyen viselhető, az olasz OVIO márkájú hidrogél lencséket akár egy hónapig is használhatja. Megfelelő ápolásukhoz válasszon professzionális hidrogél lencseoldatokat, hogy megszabaduljon a szennyeződésektől, lerakódásoktól, valamint a szemgolyóval állandóan érintkező termékek megfelelő nedvességtartalmának és higiéniájának fenntartásához.

OVIO Blue Moons - kék nulla fényű lencsék - kiváló minőség és tökéletes kivitelezés.

Amikor a szemre való kontaktlencsékről van szó, minden a termék minőségéről szól. A lencsének a szemgolyóval közvetlenül érintkező részének szigorú minőségi előírásoknak kell megfelelnie, hogy minden felhasználó biztonságosan és higiénikusan használhassa. Az OVIO márkájú kék zéró látólencsék hidroxietil-metakrilátból (HEMA) készülnek, amely anyagot a köznyelv hidrogélként ismeri. Ezek 40% vizet tartalmaznak. A termék puha és finom felülete rugalmasan alkalmazkodik a szemgolyó alakjához. Az üzletünkben ajánlott Blue Moons zéró látású lencsék választéka megfelelő használat esetén akár egy hónapig is használható.

A Blue Moons termékcsalád gyönyörű kék lencséket tartalmaz, arany ékezetekkel. Vannak ezüst szegéllyel ellátott kék lencsék is, amelyek finomabbá teszik a szemét. Ezt a színt sok olyan nő választja, aki vonzó, romantikus kiegészítőket és elemeket keres megjelenéséhez. A kék három árnyalatában kapható lencsék között sötétebb kobalt változatokat is talál, amelyek egyedi mélységet kölcsönöznek a szemnek. Természetes megjelenést kölcsönöznek íriszének, és kényelmesek a mindennapi viselethez.

Hogyan viseljem a kék lencséket?

Mint minden más lencsetípus esetében, viselésük előtt is fontos gondoskodni a higiéniáról, ezért alaposan mosson és szárítsa meg a kezét, és törölje át egy tiszta, lehetőleg eldobható törlőkendővel. Ha nem észlel szennyeződést, karcolást vagy kozmetikai maradványokat a lencsén, egyszerűen helyezze fel a mutatóujja hegyére, hogy tökéletesen homorúnak tűnjön. A következő lépés a nyitott szemre történő felhelyezés, a felső szemhéj határozottan felhúzásával, amely nem hunyoroghat a lencse felhelyezésekor. Az is a legjobb, ha egyenesen előre néz. A szem közepére helyezve a lencsének szorosan illeszkednie kell a szemgolyóhoz.

A Nutridome.co.uk webáruházban számos más árnyalatú színes hidrogél lencsét is talál. A modern sminkeléshez is kínálunk és szemsmink termékeket, mint például szempillaspirál és .

Változat kiválasztása