Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Szemöldök gyantázás

Szemöldök gyantázás

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

Szemöldökgyantázás hagyományos ceruzával vagy színes árnyékolók palettáján? A szemöldök formázásához pomádékat és átlátszó zseléket is kínálunk. Ezeket a termékeket a szemöldökápoló és -formázó kozmetikumok között találja. Tökéletes szemsminket biztosítanak Önnek, hogy kihangsúlyozza arcának formáját és mélységet adjon a szemének. A Gosh vagy a Neo Make-Up márkák kiváló minőségű kozmetikumait ajánljuk. Megtalálhatja továbbá a Nutridome hazai márkánkat is, amelyet a természetes növényi anyagokkal dúsított kozmetikumokat kereső vásárlóinknak ajánlunk.


A legjobb szemöldökgyantázás

Az innovatív szemöldökformázó viasz egy praktikus ceruza formájában is megjelenhet, amellyel könnyedén formázhatod a szemöldököd megjelenését. Többek között a Nutridome márka termékei is a ricinusolaj értékes tulajdonságait használják. Legnagyobb előnye a bőr és a haj erőteljes hidratáló és erősítő tulajdonságai. Serkenti a gyökereket, felgyorsítja a haj növekedését és sűríti a szemöldököt. Emellett újjáépíti az epidermisz lipidköpenyét, így a bőrnek rugalmasságot és jó kondíciót biztosít.

Az üzletünkben kínált szemöldökviaszok méhviaszt is tartalmaznak. Ez a természetes termék hidratáló és tápláló tulajdonságokkal rendelkezik, és a kozmetikumok adalékanyagaként jobban szétterül és felszívódik, elérve a hajszerkezetet. Egy másik növényi alapú termék a carnauba viasz, amelyet az Amazonas vidékén termő pálmákból nyernek. Ez az összetevő kenő, lágyító és fényesítő hatású. Emellett védőréteget képez a szemöldökön, megvédi azt a vízveszteségtől, a túlzott kiszáradástól és a törékenységtől. A karnaubaviaszt gyakran használják vegán kozmetikumokban, a méhviasz alternatíváját nyújtva.

Hogyan használjam a viaszt a szemöldököm ápolására és formázására?

Ha ceruzás viaszt vásárol, használhatja önmagában vagy árnyékolókkal kombinálva. Segít a szemöldököd formázásában és formában tartásában. Ha a szemöldököd vékony és ritkás, vagy világos árnyalatú, ajánlott a terméket az árnyék vagy púder felvitele előtt használni. Ha viszont csak enyhén hangsúlyozni szeretné a szemkeretet, akkor a kozmetikumot a smink befejezéseként alkalmazza.

A csomagban egy átlátszó viasz és szemhéjfesték paletta is található applikátorral, tükörrel és ecsettel. Ez a kompakt szett tökéletes a praktikus sminkes táskádba. A tökéletes szemöldökforma kialakításához vigye fel a tiszta viaszt a precíziós, szögletes ecsettel, majd vigye fel a szemöldökre a megfelelő színű púderes matt árnyékot.

A Nutridome kínálatában egy átlátszó szemöldöklamellázó gél is található, kétoldalas ecsettel. Különösen ajánlott az irritációra hajlamosak számára. Ez az illatanyagmentes termék Allergia tanúsítvánnyal is rendelkezik. Ha viszont tartós és nagy teljesítményű szemöldökformázó pomádét keres, akkor a barna árnyalatú termékeket ajánljuk, amelyekkel pontosan formázhatja a szem feletti ívet. A pomádé magas pigmentáltsága biztosítja a termék jó teljesítményét. A pomádé fegyelmezi a szemöldök ívének szőrszálait, és finoman kifényesíti azokat. Lehetővé teszi a hiányzó szőrszálak kiegészítését és a szemkeret hangsúlyozását is.

Tekintse meg teljes szemsmink termékválasztékunkat. Azt is ajánljuk, és mindent, amire szüksége van a körmökhöz. Olyan termékeket is talál, amelyekkel titokzatosabbá és csábítóbbá teheti szemét. Vásároljon bátran a Nutridome.co.uk oldalon!

Változat kiválasztása