Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

Hajlakkok

Hajlakkok

Rendezés:

Hoppá...

Ez is érdekelhet

Ahajlakkok olyan termékek, amelyeket már nagyanyáink is ismertek. Sok évvel ezelőtt jelentek meg a piacon, de a jelenlegi formájuk az évtizedek során fejlődött - sokkal hatékonyabbá és ugyanakkor hajbarátabbá váltak. A jó hajspray-k nem keltenek mesterséges és kemény sisak hatást a hajformázás során. Emellett értékes és ápoló tápanyagokkal dúsított kozmetikumok. Nutridome üzletünkben a hajspray-k választékában különböző tartású és tulajdonságú termékek találhatók, amelyek tökéletesek a mindennapi hajformázási rutinhoz.


A legjobb hajlakkok - tudd meg, mit tudnak!

A mai kozmetikumok meglepnek minket multifunkcionalitásukkal. Nemcsak ilyen sokoldalú termékeket kínálunk, hanem egészséges hajspray-ket is, amelyek segítenek a hajad jó állapotban tartani. Az ilyen kozmetikumok közé tartoznak a keratint tartalmazó hajspray-k. Ez az összetevő erősebbé teszi a hajat, kevésbé hajlamos a töredezésre és a töredezésre. A keratin mélyen behatol a hajszerkezetbe, regenerálja a sérüléseket és sűríti a hajat, volument adva neki. Gyengéden fényesíti a hajat, természetes, egészséges ragyogást kölcsönöz neki. A hajlakkok, keratint tartalmaznak, ugyanakkor megakadályozzák a statikus feltöltődést és a sima frizurát, ami különösen fontos a göndör frizurák esetében.

A hajlakkok összetételében más értékes hajápoló termékeket is találunk Ezek között vannak növényi kivonatok, mint például az őszibarack kivonat, amely értékes vitaminokat és antioxidánsokat biztosít. A piacon kapható termékek növényi olajokkal is dúsítottak, többek között gyapotolajjal, amely kisimítja a hajat, javítja annak rugalmasságát és megtartja a nedvességet, hogy megakadályozza a kiszáradást. Ezen kívül olyan hajszeszeket is találsz, amelyek hozzáadott selymet tartalmaznak, hogy megvédjék a hőkárosodástól a hajat, vagy hidratáló aloe vera kivonatot.

A legjobb hajlakkok hosszantartó tartást biztosítanak anélkül, hogy elnehezítenék a hajat, vagy merev sisakhatást keltenének a fejen, illetve csúnya fehér foltokat hagynának. Nem teszik ragacsossá vagy nehezen fésülhetővé a hajat. A bennük lévő mikrokomponensek védőréteget képeznek a hajon, amely megvédi azt a nap, a szmogszennyezés vagy a cigarettafüst káros hatásaitól.

Könnyű, közepes és erős hajspray-k

Ahajlakkokat a szakemberek és azok is használják, akik otthon maguk formázzák a hajukat. A széles termékválasztéknak köszönhetően mindenki számára van megfelelő termék. A különböző tartásfokú hajlakkoktól kezdve a finom, göndör vagy színezett hajra való termékekig széles termékválasztékot kínálunk. A kozmetikumokat neves gyártóktól kínáljuk, akik gondosan válogatott összetevőkre ügyelnek a különböző célcsoportok megcélzása érdekében.

A Nutridome-nál extra erős hajlakkot vásárolhat innovatív formázó polimerrel, amely optimális volument ad a hajának anélkül, hogy túl merev vagy ragacsos lenne. Van egy ugyancsak feszesítő hajlakkunk keratinnal, amely véd a göndörödés és a statikus feltöltődés ellen. Könnyű és közepes tartású hajlakkokat is vásárolhat különböző hajtípusokhoz való változatokban.

Az optimális tartás érdekében a spray-t körülbelül 30 centiméteres távolságból célozza meg a hajára. Így elkerülhető a túl vastag réteg felvitele és a csúnya göndörödés. Ha extra volument szeretne elérni, hajtsa meg a fejét, miközben a hajlakkot alkalmazza, és fújja be alulról és a töveknél.

Ahajlakk különböző méretben kapható. Így könnyen magaddal vihetsz egy kis mennyiségű hajlakkot útközben, de találsz nagy, gazdaságos tartályokat is, amelyek elegendő mennyiséget biztosítanak több napos rendszeres hajformázáshoz. Kérjük, tekintse meg más hajformázó termékeinket is. Ajánljuk többek között a pasztákat, spray-ket és .

Változat kiválasztása