Az Ön vásárlása
Ajándék rendelése
Tovább a kosárhoz
https://static.nutridome.pl/svg/Nutridome_logotype_brand.svg

Ingyenes kiszállítás 22 799 Ft feletti vásárlás esetén

Kategória

Márka

ÁR

Címke

A megfelelő intim higiénia segít gondoskodni az intim terület bőrének és nyálkahártyájának állapotáról, hogy azok ne legyenek kitéve irritációnak és fertőzésnek. Ebből a célból helyesen kiválasztott kozmetikumokat kell használni. Az intim higiéniai gélek jelenleg a legnépszerűbbek. Tudja meg, miért olyan előnyösek.


Gélek természetes összetevőkkel

A nőknek szánt intimhigiéniai gélek első fontos jellemzője a természetes összetételük. A növényi kivonatokat tartalmazó termékek nemcsak azt teszik lehetővé, hogy a nők felfrissüljenek, hanem védelmet nyújtanak a fertőzések és az irritáció ellen is. Mindez azért van, mert a megfelelően kiválasztott összetevők támogatják a megfelelő pH-t, antibakteriális és nyugtató hatásúak.

Ha most azon gondolkodik, hogy mit kell tartalmaznia a jó összetételű intimhigiéniai géleknek, akkor összeállítottunk egy listát azokról az összetevőkről, amelyeket érdemes keresni bennük.

Aleos

Az aloe vera nyugtató és hidratáló tulajdonságairól ismert. Természetes tapasz az irritált területekre, frissítő és hűsítő hatásának köszönhetően pedig segít csökkenteni az esetleges irritációt. Fontos tulajdonsága a tápláló hatása is, amely segít gyorsan regenerálni az intim területet bármilyen irritáció után.

Édesgyökér

Antibakteriális és vírusellenes hatással rendelkezik, és segít fenntartani az intim terület megfelelő pH-értékét. Gyakran megtalálható az antibakteriális intimhigiéniai gélekben, ami azt jelenti, hogy segít a fertőzések gyors csökkentésében és véd a kiújulásuk ellen.

Áfonya

Az áfonyakivonat már évek óta népszerű a húgyutak és az intim terület ápolásában. A tőzegáfonya támogatja az intim terület megfelelő pH-értékének fenntartását, valamint antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású. Segít a húgycső gyulladásának csökkentésében is.

Geránium és búzavirág

Ezek is olyan növények, amelyek antiszeptikus, enyhén összehúzó hatásúak, és segítenek az intim terület nedvességének és pH-értékének fenntartásában egyaránt. Gyulladáscsökkentő és nyugtató hatásuk van.

Lándzsás útifű

A lándzsás útifű sok , mivel összehúzó és fertőtlenítő hatású. Évek óta ismert, mint természetes gyógymód a bőr és a nyálkahártyák irritációinak és kisebb sérüléseinek gyógyulásának felgyorsítására.

Növényi glicerin

A jó intimhigiéniai gélek szerves összetevője a növényi glicerin, egy természetes összetevő, amely biztosítja a készítmény megfelelő sűrűségét és állagát. Mi több, a glicerin erős hidratáló és nyugtató hatással rendelkezik. Számos összetevőnek kiváló oldószere, így az intim területen is segít táplálni a bőrt, felgyorsítja a sérülések gyógyulását és csillapítja a fertőzéseket.

Tejsav

A nők intim területe tele van tejsavbacilusokkal, vagyis Lactobacillus baktériumokkal. Ezek védő hatásúak, és segítenek fenntartani a hüvely normál, alacsony pH-értékét. Így ellensúlyozzák más, káros baktériumok elszaporodását, és védőhatást fejtenek ki. Eltávolításuk fertőzést okozhat, ezért a tejsav számos intimhigiéniai gélben megjelenik. Ez biztosítja a Lactobacillus bacillusok megfelelő mennyiségét, és segít megvédeni az intim területet a fertőzésektől.

Mesterséges adalékanyagok nélkül

A megfelelő intimhigiéniai gél kiválasztásához érdemes a természetesség elvét követni. A kényes területek ápolására szánt termékek nem tartalmazhatnak irritáló anyagokat, például parabéneket, tartósítószereket, SLS-t és SLES-t (erős habzó tulajdonságú, erős tisztítószerek), színezékeket és erős illatanyagokat. Ezek jelenléte ugyanis irritációhoz és érzékenyítéshez vezethet.

Ha nem biztos benne, hogy melyik intimhigiéniai gélt válassza, mindig a lehető legegyszerűbb formulát válassza. Jobb, ha olyan könnyű állagú gélt választ, amely nem tartalmaz erős sűrítőanyagokat. Ha azonban jobban szereti , különösen ajánljuk a kocka emulziót, amely szépen habzik és 100%-ban biztonságos összetevőkön alapul. Formája biztosan tetszeni fog Önnek, mivel kényelmes és környezetbarát.

Változat kiválasztása